Comunicat CNT ARTÉS sobre assessoria Jurídic-Sindical al municipi

Artés, 17 de Juliol, 2020

Les coses estan mal i tenen pinta de posar-se pitjor. Això ho sabem totes les que hem de guanyar-nos el pa en el dia a dia, les que no vivim de les riqueses “aconseguides” per les nostres famílies…com sempre, sembla que la intenció dels qui manen és la de sempre: que paguem aquesta “nova crisi” les de sempre.

És per això que des de CNT Artés, volem contribuir al combat contra aquesta situació i contra els qui la generen. Ho farem amb l’obertura d’una assessoria Jurídic-Sindical en el municipi, a partir del dimarts 28 de Juliol, entre les 18.00 i les 19.30, en l’Antic Escorxador. Les assessories continuaran, dues vegades al mes, fins a desembre

La funció d’aquesta assessoria és triple: resoldre els dubtes que sorgeixin sobre les condicions laborals en els centres de treball, servir com a punt de referència de la classe obrera que vulgui organitzar-se en CNT, a més de servir de contacte entre la nostra organització sindical i les lluites que puguin dur-se a terme en el nostre entorn.

Convidem a totes aquelles persones que vulguin conèixer-nos, als qui tinguin dubtes sobre les seves condicions laborals i en general a qui tingui alguna cosa que explicar-nos, al fet que ens escrigui al mail sov@manresa.cnt.es perquè puguem atendre-us de manera organitzada, per a poder complir amb les mesures higièniques requerides en aquest moment. Donarem les instruccions precises quan contacteu, però tingueu en compte que només podran venir tres persones per visita.

Esperem poder començar a veure’ns a partir del pròxim dimarts 28 de Juliol a les 18.00. Animar-vos a fer el primer pas. Cal organitzar-se per a lluitar!

CNT Artés

sov@manresa.cnt.es

manresa.cnt.cat

SOV CNT Manresa

Sindicat d'Oficis Varis de Manresa - Catalunya central (que inclou comarques de l'Anoia, del Bages, del Berguedà, el Solsonès i el Moianès)

Deixa un comentari

Figueres