Comunicat suspensió del Judici contra TSC, SEM i CATSALUT

Manresa, 23 de Juliol de 2020

En el matí d’avui estava prevista la celebració del judici contra TSC, CatSalut i SEM, per la reclamació de la categoria TTS per a un company del sindicat, acomiadat a posteriori de la presentació de la reclamació que va donar lloc a aquest procés.
La demanda contra l’acomiadament ha provocat la suspensió del judici, atès que en el procediment en el qual es decidirà la readmissió o no del treballador, es valorarà també la categoria laboral d’aplicació. Serà un judici llarg i difícil.
Ha estat l’empresa, que ha presentat, dos dies abans del judici, un document per a aplicar la prioritat de decisions en el procés per acomiadament, qui ha propiciat aquesta decisió judicial. Per tant, en el judici previst per al pròxim 9 de Desembre a Girona, s’aclariran els dos assumptes: acomiadament i categoria. Haurem d’esperar una mica més per a resoldre l’assumpte.
A tot el personal del Transport Sanitari, de Catalunya i de tot l’Estat, els animem que en les seves denúncies i demandes contra les empreses privades que presten els serveis públics, incloguin també a les empreses i administracions públiques responsables. Creiem que és important, com ha succeït avui, que els cars bufets dels responsables polítics almenys hagin d’apuntar pels jutjats per a donar la cara, pels problemes generats per empreses com Transport Sanitari de Catalunya.
Des del SOV de Manresa agraïm enormement la seva implicació a tots els sindicats i persones solidàries que estan donat suport a aquesta lluita. Ara tenim per davant l’aturada estival, que ens servirà per a recuperar forces i re-estructurar la campanya. Animem a tots els sindicats que ens han donat suport al fet que ho continuïn fent. Estigueu atentes, perquè tornarem a la càrrega.
Salut i alegria!

SOV Manresa CNT
Secció Transport Sanitari

SOV CNT Manresa

Sindicat d'Oficis Varis de Manresa - Catalunya central (que inclou comarques de l'Anoia, del Bages, del Berguedà, el Solsonès i el Moianès)

Deixa un comentari

Figueres