Contestant a Carlos Magdaleno: Sobre el que hi ha i el que ve

L’il·lustre Carlos Magdaleno Sènior ha tornat a sortir en el diari que tantes vegades li ha tirat un cable en els moments dolents. És coneixedor que les crítiques a la gestió privada de tot el que tingui a veure amb la salut estan pujant de to. Per això, dissabte passat es va publicar a “El Nord de Castella” una entrevista al propi Magdaleno, pel que sembla realitzada des del petit jardinet de la seva humil barraca.

Aquest senyor, en una entrevista feta a la mesura, es dedica a tirar pilotes fora quant a la seva responsabilitat en els contagis de la plantilla de la seva empresa, HTGroup (Ambuibérica i TSC). Anuncia una més que previsible època de fortes retallades, per a justificar els que ja estan començant a aplicar en el sector. També avala la necessitat que el sector del transport i emergències sanitàries continuï sent prestat per empreses privades, ja que entén que sali més barat.

Com a treballadores del sector i de l’empresa HTGroup, no podem quedar-nos callats davant les seves paraules. Però ens anima saber que, si s’ha fet pública aquesta entrevista, és perquè el senyor Magdaleno no té totes les cartes a la seva mà. Podem parar-li els peus.

Davant totes les barbaritats que ha deixat anar aquest pobre home, volem dir:

1. El transport i les emergències sanitàries porten molt temps en mans d’empreses privades, és cert. El mateix temps que porten aquestes mateixes empreses incomplint plecs de contractes públics, convenis col·lectius, normativa d’hores extra, legislació en matèria de seguretat i salut…

2. El servei que estan prestant no és el més adequat. A Catalunya fa poc més d’un any, en seu parlamentària, la mateixa Alba Vergés, Consellera de Salut, va reconèixer que l’import de les sancions a les empreses en el primer any de concurs públic ascendia al milió d’euros. Això només eb matèria de concurs i reconegut. Si parlem de matèria laboral no acabaríem mai.

3. La desprivatización que es comença a produir en alguns territoris no fa que el servei sigui més car. Una altra cosa és que algú fiqués la mà, davant el que també cal estar atentes. Si eliminem els beneficis patronals i dels fons voltor que estan darrere de HTGroup, podem finançar una pujada de salaris per a la plantilla i millores en el servei. És de lògica.

4. Com a bons gestors privats, les empreses tenen la responsabilitat de dotar de EPI´s a les seves plantilles. Demanar a l’Estat que tregui les castanyes del foc a les empreses és un bon exemple de l’estratègia capitalista: la llei de l’embut, l’ample per a la patronal, l’estret per a la resta.

5. Tenir la cara dura de dir en l’entrevista que s’aveïnen temps foscos, però que el govern no el vol advertir, ens dóna una idea de les pretensions patronals per al futur, però també que no teniu totes les cartes. La classe obrera jugarem també i veurem com es desenvolupen aquesta vegada els esdeveniments.

6. No és cert que Magdaleno no treballi ara més que quan tenia 10 assalariats en Mayorga (quan era Alcalde del PP). Més aviat al contrari. Si abans no treballava res, ara treballa el doble: res de res.

7. Com tots sabem, fer-se ric i ser exalcalde/exdiputat del PP, són dues coses que no tenen res a veure. Tampoc té res a veure el casoplón en el qual han fotografiat al senyor Magdaleno, amb el frau al Servei Aragonès de Salut de més de 130 mil euros, que van atribuir a tres treballadors. Res a veure. Carlos Magdaleno Sènior és un sant.

8. El nostre sindicat, juntament amb molts altres sindicats i organitzacions, lluitarem contra les retallades, amenaces, acomiadaments i totes les atrocitats que esteu cometent cada dia contra la classe obrera. Com a exemple, estem lluitant i continuarem lluitant per la readmissió del nostre company acomiadat de TSC per reclamar que es respectessin les condicions laborals.

Animem al periòdic “El Nord de Castella” al fet que es faci ressò d’aquest comunicat i el publiqui també en les seves pàgines.

Per la desprivatización del Transport i Emergències Sanitàries. Per la Revolució Social que acabi amb els paràsits. Organitza’t i lluita!

SOV Manresa CNT-Catalunya Central (sov@manresa.cnt.es)

Secció Transport Sanitari (manresa.cnt.cat)

SOV CNT Manresa

Sindicat d'Oficis Varis de Manresa - Catalunya central (que inclou comarques de l'Anoia, del Bages, del Berguedà, el Solsonès i el Moianès)

Deixa un comentari

Figueres