Crònica del piquet contra Transport Sanitari de Catalunya a Port Aventura

El pròxim 23 de Juliol se celebrarà a Girona el judici contra l’empresa Transport Sanitari de Catalunya, en el qual es reclamarà a la mateixa l’aplicació de la categoria correcta, que implica una pujada salarial de 200 euros mensuals. El denunciant, company del sindicat, també ha plantejat la demanda contra CatSalut i SEM per entendre’ls còmplices necessaris de l’empresa en els abusos comesos contra la classe obrera.

Davant la proximitat de la data, demanem la solidaritat dels sindicats i companyes per a organitzar un piquet informatiu a les portes de Port Aventura, els amos de les quals, la Família Bonomi, són els mateixos que els de l’empresa d’ambulàncies. És per això que triem Port Aventura com a marc per a la protesta, perquè entenem que és un despropòsit posar en mans de les mateixes persones un negoci com un parc d’atraccions i una empresa sanitària, que hauria d’estar el servei de totes.

Sobre aquesta acció volem deixar alguns comentaris:

1. La campanya continuarà fins a la resolució del conflicte, és a dir, fins a la readmissió del company acomiadat. Per tant, molt probablement tornarem a veure’ns a Port Aventura.

2. Agraïm enormement el suport mostrat pel SOV de Tarragona de CNT-AIT i les companyes solidàries d’altres comarques que es van acostar per a mostrar el seu suport a l’acomiadat i el seu rebuig a les pràctiques anti-obreres de l’empresa.

3. Les dues empreses, TSC i Port Aventura, ens culparan dels seus mals i assenyalaran les nostres accions com a negatives per als interessos de les plantilles. Res més lluny de la realitat. L’única oportunitat que tenen d’evitar acomiadaments i abusos, és organitzar-se i barallar. Recordem que aquest SOV va ser un dels quals es va posicionar i va estrènyer perquè la plantilla de TSC a Port Aventura no fos inclosa en el ERTE.

Continuem en la lluita per la readmissió del company acomiadat i la sortida de les empreses del Transport Sanitari.

SOV Manresa-CNT Catalunya Central

Secció Transport Sanitari

SOV CNT Manresa

Sindicat d'Oficis Varis de Manresa - Catalunya central (que inclou comarques de l'Anoia, del Bages, del Berguedà, el Solsonès i el Moianès)

Deixa un comentari

Figueres