Operació “Piñata” o Pandora 2.

Últimes notícies 31/03/2015. La Diagonal. 

CNT-AIT en contra de la persecució del moviment anarquista

El corrupte govern del Partit Popular vol demostrar als seus fidels que mantenen lleialtat als seus principis ideològics feixistes, a l’alçada del Ministre Jorge Fernández Díaz, cremat i recremat davant d’anys de derrotes electorals a Catalunya, rabiós sens dubte, enclastat a dit al Ministeri d’Interior per d’aquesta manera després d’anys de fracasos del PP a Catalunya, s’havia de donar la seva quota de poder al seu fidel servidor després de tants anys de serveis prestats. Ascendit del fracas al somni de la seva vida, al pur estil fraguista “la calle es mia,..”,…”ahora soy ministro de interior,…”. Portat per diferents jutges de l’Audiència Nacional, un altre mecanisme que els franquistes van implantar als Pactes de la Moncloa, ja tenim a punt el nou montatge repressiu contra el moviment llibertari d’aquest mes. La Operación “Piñata” a la qual podiem dir també Pandora 2,… però ja sabem que d’imaginatius tenen un troç. “Peliculeros a más no poder”, necessitem espectacle,… “toma piñata”,…

Avui s’han aixecat  de mal humor i estan arrasant diferents CSOs a Madrid. Una operació policial ha desallotjat el CSOA La Quimera de Lavapiés i ha realitzat nombrosos registres, entre ells en la 13/14 de Vallekas, la Magdalena i La Enredadera de Tetuán.

Aquest matí a les 6:00 ha donat començament una suposada “operació contra el terrorisme anarquista” . El Ministeri de l’Interior assenyala que “s’han practicat un total de disset registres, sis d’ells en Centres Socials Ocupats. Durant aquests registres han estat detingudes altres quince persones per delictes de resistència a la autoritat, a la que es sumen els tretze detinguts en la operació en sí, en total 28 detingudes.” Sobre els detinguts cau la acusació de formar part dels denominats “Grups Anarquistes Coordinats (GAC)”, a els qui se’ls imputa “pertinença a organització criminal amb finalitats terroristes” i la comissió de fets delictius consistents en sabotatges i col·locació d’artefactes explosius i incendiaris. La repressió s’estén a Madrid, Barcelona, Palència i Granada, on també han registrat el CSOA La Redonda .

En relació amb el desallotjament del centre social de Lavapiés el més sospitós és que s’aprofita aquesta operació per tancar al complet el centre social.

La policia s’ha negat a mostrar cap tipus d’ordre o donar alguna explicació del que estava succeint.

Per rematar-ho Ministeri de l’Interior amenaça: “L’operació continua oberta”.

Per últim remarquem la complicitat dels medis “informatius” oficials on ens regalen en missatges subliminals. La criminalització evident que es busca contra el moviment llibertari és evident, especialment TVE, mostrant un poster de la fira del llibre anarquista, manipulant i barrejant idees, cultura i formació amb terrorisme.

Les anarquistes davant la repressió seran més fortes, seguiu així, patejeu i patejeu, això ho feu molt bé.

cnt_manresa_13_14_vallekas

 Foto de La Haine.

CNT de Manresa

CNT de Manresa - Catalunya central (que inclou comarques de l'Anoia, del Bages, del Berguedà, el Solsonès i el Moianès)

Deixa un comentari

Figueres