Comunicat de presentaciò de la Secciò Sindical de Casals Cardona de CNT-AIT

Salutacions companys,

Ens complau anunciar la creació de la secció sindical de cnt-ait en aquesta empresa. Entre els objectius d`aquesta secció està la millora de les condicions de seguretat i salut a la feina i l’organització de la plantilla en peu d’igualtat.

Comuniquem que hem tingut una reunió amb l’empresa per tal de plantejar millores en el nostre lloc de treball, i apofitar per presentar la nostre secció a la direcció de l’empresa. De moment només a estat una primera presa de contacte.

La cnt-ait es un sindicat de classe obrera que busca la concienciació i organitzaciò d’els treballadors no només per tal de millorar les nostres condicions laborals si no per tal de canviar la societat a millor.

Per comunicar-vos amb la secció sindical us podeu posar en contacte amb el Jordi Gil ( delegat de la secció), o bé enviar un e-mail a casalscardona@manresa.cnt-ait.es, o vine al sindicat els divendres de 20:00 a 21:30.

Salut i anarcosindicalisme

SOV CNT Manresa

Sindicat d'Oficis Varis de Manresa - Catalunya central (que inclou comarques de l'Anoia, del Bages, del Berguedà, el Solsonès i el Moianès)

Deixa un comentari

Figueres