#Camareras en Pie, por la organización en la Hostelería

Reproducimos a continuación la octavilla repartida frente al restaurante La Tagliatella de Manresa, en un acto de apoyo a las Sección Sindical de Villaverde y a las campañas de afiliación en la Hostelería que se están llevando a cabo en diversas localidades por parte de la CNT.

#CamarerasEnPie
Per la dignitat del treball a l’hostaleria!

Des del Sindicat d’Oficis Varis de Manresa ens vam sumar a la mobilitzacions que en sector de l’hostaleria s’estan duent a terme per diferents sindicats de la CNT a tota la península. Volem abrigallar a la gent del sector que ha decidit organitzar-se al costat nostre, i alhora animar a totes les “manrusianes” que sentin situacions similars a donar el pas, contactar amb el sindicat i començar la lluita per millorar les vostres vides.

Ho fem al restaurant La Tagliatella com a suport al conflicte que mantenen les companyes de la secció sindical de CNT Villaverde (Madrid), com a recolzament a la ja llarga campanya que mantenen contra l’empresa pels innomenables incompliments de les mínimes condicions laborals establertes en conveni col·lectiu.

Per si algú no s’ha assabentat, alguns dels abusos comesos per la patronal de l’hostaleria són:

Obligació de realitzar hores extra sense pagar-les.
Categories per sota de la funció real i per tant menor salari.
Formació fora de l’horari de treball i sense compensar.
Abusos d’autoritat i vexacions morals de tot tipus.
Amenaces constants d’acomiadament.

Tot això i molt més estan patint les companyes a Olot i Barcelona (Seccions d’Hostaleria), Villaverde (La Tagliatella), Hospitalet (Burguer King)…elles ja s’han organitzat. A què esperes per fer-ho la teva empresa?

Contra la Patronal, lluita anarcosindical!

CNT de Manresa

CNT de Manresa - Catalunya central (que inclou comarques de l'Anoia, del Bages, del Berguedà, el Solsonès i el Moianès)

Deixa un comentari

Figueres