[FCC] Posició de la Secció Sindical de CNT respecte a la convocatòria de vaga prevista per al 29-3-2021

Com tots sabem està convocada una vaga indefinida que afecta a totes les seccions de l’empresa, per motius coneguts per todxs. La posició d’aquesta Secció i del SOV de Manresa-Catalunya Central és la de secundar la vaga indefinida fins al final del conflicte.

Sabeu que des de la Secció s’ha denunciat en Inspecció de Treball l’estat dels camions, com a contractes temporals en frau de llei, vulneració de drets fonamentals per arriscar la nostra salut… La resposta de IT fins ara ha estat favorable a l’empresa. Mai passa res, fins que passa…Ara bé, quan hi hagi algun accident, no dubtarem a assenyalar a alguns empleats públics que no han vist cap irregularitat en l’acció empresarial.

La justícia ni veu, ni sent, ni parla. Per tant, estem nosotrxs contra l’empresa, defensant els nostres interessos (que per tant són els de lxs altres) mitjançant l’acció directa, aquesta vegada en forma de Vaga Indefinida. Perquè sigui eficaç, hem de comptar amb la implicació de tota la plantilla, a més de la solidaritat de la classe obrera, sobretot la que resideix als pobles de la mancomunitat Penedès-Garraf.

Animem a lxs trabajadorxs a assumir la part que ens pertoca i portar la vaga molt més allà dels murs de la nau de l’empresa. Portar-la als pobles de la comarca, a cada casa, a cada Ajuntament.

Sabeu que aquest Sindicat rebutja els Comitès d’Empresa i les subvencions, per la capacitat que tenen tots dos de tombar la legítima defensa obrera, plegant veles quan se’ls escapa de les mans la situació. Per això recordem que no servirà seguir només les consignes del Comitè per a guanyar aquesta vaga, sinó que haurem de prendre consciència del nostre paper protagonista en la lluita. Nosotrxs treballem, nosotrxs decidim.

Pelarem per guanyar aquesta Vaga, no sols pel que puguem conquistar avui, sinó per la força que ens donarà lluitar juntes contra qui ens explota cada dia.

Esperem comptar amb todxs perquè aquesta vaga es resolgui satisfactòriament.

CNT de Manresa

CNT de Manresa - Catalunya central (que inclou comarques de l'Anoia, del Bages, del Berguedà, el Solsonès i el Moianès)

Figueres