28 d’Octubre. Vaga d’Administracions Públiques

Fem una crida a la participació massiva de tots els treballadors de l’Ajuntament de Manresa a aquesta vaga que el pretèn és defensar l’estabilitat de tots els nostres companys, fomentar la cohesió i el suport mutu entre tot el personal de l’Administració per tal que tots aquells treballadors que estan en situació d’abús en la seva contractació, per tant en frau de llei,passin a ser fixes.

El col·lectiu que més pateix aquesta situació és el d’interins, d’aquí el lema:

LES QUE HI SÓM ENS QUEDEM! CAP INTERINA AL CARRER!

Aquesta vaga la convoca la taula sindical nascuda arrel de la vaga general del 3 d’Octubre del 2017. Lluny de voler blanquejar la mala praxis de l’Administració pública espanyola i catalana en la contractació del seu personal, el que volem és denunciar públicament el cas omís que fan a la normativa europea, exigir justícia per a totes aquelles persones que pateixen aquest abús transformant els seus contactes en fixes.

La directiva europea 1999/70/CE està pensada per combatre l’abús de la temporalitat de la contactació dels treballadors, tant en l’àmbit privat com en el públic, sense distincions. S’havia d’haver portat a la pràctica al Juliol del 2001. 20 anys després, l’Estat espanyol intenta aprovar una regulació del sector públic, obviant que ha estat declarada com a part abusadora (per no haver fet res al respecte) i sancionada com a tal a empendre mesures de caràcter dissuasori perquè no es torni a repetir. Ni les convocatòries ni les míseres indemnitzacions són una solució, perquè qui ho pateix són els treballadors que han patit l’abús i a sobre s’hi juguen el lloc de treball o el perden.

Per això, RECLAMEM LA FIXESA DELS INTERINS, perquè no es torni a cometre l’abús.

INTERINES, INTERINS SURTIU AL CARRER, LA VAGA VA PER VOSALTRES!

TREBALLADOR FIXE SURT AL CARRER, PER SOLIDARITAT!

TOTS I TOTES A LA VAGA EL DIA 28 D’OCTUBRE, COLZE A COLZE, PER JUSTÍCIA I PEL SUPORT MUTU!

CNT de Manresa

CNT de Manresa - Catalunya central (que inclou comarques de l'Anoia, del Bages, del Berguedà, el Solsonès i el Moianès)

Figueres